Keyshia Cole Kimdir - Keyshia Cole Biyografisi, Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 6 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Keyshia Cole Kimdir - Keyshia Cole Biyografisi, Resimleri konusu Keyshia Cole kimdir - Keyshia Cole hakkında - Keyshia Cole biyografisi - Keyshia Cole resimleri


    Keyshia Miesha Cole veya bilinen adıyla Keyshia Cole, (d. 15 Ekim 1981) ünlü ABD'li R&B şarkıcısıdır. Sanatçı iki farklı Grammy ödülüne aday gösterilmiştir.

    Şarkıcı hakkında

    Cole, 1981'de Afro-Amerikan bir anneden ve İtalyan-Amerikan bir babadan dünyaya gelmiştir. Cole 2 yaşında iken, annesinin uyuşturucuyla olan yakınlığından dolayı Yvonne Cole'a koruyucu anne olarak verilmiştir. Cole ilk kaydını, 1993'te 12 yaşındayken MC Hammer ile yapmıştır. 2004'e kadar müzik dünyasının alt raflarında yer alan Cole, 2004'te A&M Records ile anlaşarak 2005'te ilk albümü The Way It Is'i yayınlamıştır.

    Sanatçı daha sonra Just Like You adlı ikinci albümünü 2007'de çıkarmıştır. Albümünün büyük etki uyandıran şarkısının ardından Grammy adayı gösterilen sanatçı, 2009'daki üçüncü albümü Keyshia için çalışmaya başlamıştır.
    Diskografi [değiştir]
    Albümleri [değiştir]

    * 2005: The Way It Is
    * 2007: Just like You
    * 2008: A Different Me

    Şarkıları

    * 2004: "Never" (Eve ile)
    * 2005: "I Changed My Mind" (Kanye West ile)
    * 2005: "(I Just Want It) to Be Over"
    * 2005: "I Should Have Cheated"
    * 2006: "Love"
    * 2007: "Last Night" (Diddy ile)
    * 2007: "Let It Go" (Lil' Kim ve Missy Elliott ile)
    * 2007: "Shoulda Let You Go" (-(Terbiyeden-Yoksunum)--(Terbiyeden-Yoksunum)--(Terbiyeden-Yoksunum)--(Terbiyeden-Yoksunum)--(Terbiyeden-Yoksunum)- ile)
    * 2007: "I Remember"
    * 2008: "Heaven Sent"
    * 2008: "Fallin' Out"
    * 2008: "You Complete Me"

    Filmografi


    * 2007-günümüze: "Keyshia Cole: The Way It Is" - Kendisi
    * 2008: "Snoop Dogg's Father Hood" - Kendisi

    Filmler

    * 2008: How She Move - Kendisi


    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş