Kathy Duş Kimdir - Kathy Duş Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 8 Mart 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Kathy Duş Kimdir - Kathy Duş Biyografisi konusu Kathy Duş Kimdir - Kathy Duş Resimleri - Kathy Duş Biyografisi - Kathy Duş Hakkında





    Hoppa till: navigering , sök Buraya geçin: kullan , ara
    Kathy Shower Kathy Duş
    Kat barcelona 08.jpg
    Född Doğmuş 8 mars 1953 (57 år) 8 Mart 1953 (57 yıl)
    Brookville , Ohio , Brookville , Ohio ,
    ABD USA ABD
    Yrke/uppdrag Meslek / atama Fotomodell FOTOĞRAFÇI'S MODEL
    Skådespelerska Aktris

    Kathy Shower , Kathleen Ann Schrauer , född 8 mars 1953 i Brookville , Ohio , USA , är en amerikansk fotomodell och skådespelerska . Duş, Kathleen Ann Schrauer, dünyaya Kathy 8 Mart 1953 yılında Brookville , Ohio , ABD , bir olan Amerikalı model ve oyuncu . Hon utsågs till herrtidningen Playboys Playmate of the Month för maj 1985 och till Playmate of the Year för 1986 . O derginin adında bir erkek Playboy Ay Playmate of Mayıs 1985 ve Yıl Playmate of için 1986 . Hon har bland annat gästspelat i TV-serien Nattens riddare . O "serisi televizyon maçta kaydetti konuk Gece Knight .


    Filmografi
    Filmler]

    * 1987 - Commandos slår till - Kat Withers 1987 - Commandos grevler - Kat Withers
    * 1988 - Velvet Dreams - Laura 1988 - Velvet Dreams - Laura
    * 1990 - Vittne i natten II - Carolyn Ross 1990 - Tanık gecenin II - Carolyn Ross
    * 1995 - Farligt förspel - Vinnie 1995 - Tehlikeli ön sevişme - Vinnie
    * 2009 - Playmate Model Mom - Herself 2009 - Playmate Model Anne - Kendisi

    TV-serier

    * 1985 - 1986 - Nattens riddare - Claudia Terrell, 2 avsnitt 1985 - 1.986 in - Gece Knight - Claudia Terrell, bölüm 2
    * 1985-1986 - Santa Barbara - Janice Harrison, 21 avsnitt 1985-1986 - Santa Barbara - Janice Harrison, 21 bölüm

    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş