Jenna Dewan Kimdir? Jenna Dewan Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 9 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Jenna Dewan Kimdir? Jenna Dewan Resimleri konusu Jenna Dewan - Jenna Dewan Kimdir - Jenna Dewan Resimleri - Jenna Dewan Biyografisi - Jenna Dewan Hakkında



    Jenna Lee Dewan (d. 3 Aralık 1980) Amerikalı aktrist, dansçı ve eski manken. Medya'da özellikle 2006 yıllında vizyona giren Step Up'daki Nora rolü ile ün kazandı. Oyuncu Channing Tatum ile 11 Temmuz tarihinden beri evlidir.



    [​IMG]


    Jenna Dewan 3 Aralık 1980'de Hartford'da Nancy Lee ve Darryll Dewan'ın kızı olarak doğdu. Annesi ve Babası Dewan daha genç yaşlardayken ayrıldı. Annesi sonra tekrar Claude Brooks Smith ile evlendi. Oyuncu High School zamanında Cheerleader olarak dans ödülleri kazandı. Dewan 1999'da okulunu bittirdi ve sonrada Güney Kaliforniya Üniversitesine gitmeye başladı. Şu an kendisi zamanında ayni filmde rol aldığı Channing Tatum ile evlendi.

    Aktris olarak melseleğe başlamadan önce Dawen bir çok sanatcı için dansçı olarak yer aldı. Bu ünlüler arasında Justin Timberlake, 'N Sync, Sean Combs, Toni Braxton, Celine Dion, Pink, Missy Elliott, Ricky Martin, Billy Crawford, ve Janet Jackson vardı.
    2005 senesinde aktrist Tamara adlı film'de başrolü oynadı. Bir sene sonra yani 2006 senesinde milyonlarca insanın kalbinde Step Up filmindeki rolü Nora Clark ile taht kurdu.

    Filmografi

    2009 - Virgin on Bourbon Street, The Six Wives of Henry Lefay
    2008 - Shine On, The Jerk Theory, Assorted Nightmares: The Janitor
    Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal, Love Lies Bleeding
    2006 - The Grudge 2, Step Up, Take the Lead
    2005 - Joey, Waterborne
    2004 - The Young and the Restless, Quintuplets, Dark Shadows
    2002 - The Hot Chick
     
  2. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Jenna Dewan Resimleri
    Jenna Dewan fotoğrafları

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş