Hande Kazanova Kimdir - Hande Kazanova Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 6 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Hande Kazanova Kimdir - Hande Kazanova Biyografisi konusu Hande Kazanova kimdir - Hande Kazanova hakkında - Hande Kazanova biyografisi - Hande Kazanova resimleri


    Hande Kazanova (d. 1973 - İzmir) Türk tiyatro sinema ve dizi oyuncusu ve sunucu.
    Hayatı

    Kazanova ailesinin tek çocuğu olarak kuzenleriyle çok aktif keyifli bir çocukluk geçrimiştir. İlkokulunu Alaybey İlkokulu ortaokulu ve liseyi İzmir Fatih Koleji'nde okumuştur. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesinde okumuştur. Miss İnternatonial yarışmasında ilk ona girerek ülkemizi temsil etmiştir. TRT İstanbul Radyosunda tiyatroculuk dersleri almıştır. 2000 yılında astroloji yazarı olmuştur. Şu anda Habertürk adlı gazetede burç astroloji yazarlığını yapmaktadır.
    Filmografi

    * 2008 - Karamel - Jülide
    * 2008 - Servet Avcısı - Müzeyyen
    * 2008 - Sıfır Nokta - Didem
    * 2006 - Yanık Koza - Suna
    * 2003 - Kurtlar Vadisi - Canan
    * 2002 - Tatlı Hayat - Konuk Oyuncu
    * 2001 - Aşkına Eşkiya - Nazlı
    * 2001 - Cinlere Perilere - Konuk Oyuncu
    * 1996 - Şeytanın Kurbanları
    * 1992 - Mahallenin Muhtarları - Ece (1997)


    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş