Gökhan Mete Kimdir - Gökhan Mete Hayatı

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_inci tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_inci

    Mavi_inci Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Gökhan Mete Kimdir - Gökhan Mete Hayatı konusu Gökhan Mete Kimdir - Gökhan Mete Hayatı - Gökhan Mete Biyografisi

    [​IMG]

    Gökhan Mete, (d. 1945,İstanbul, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    Sanat hayatına 1963 yılında Bursa Halkevi, tiyatro kolunda başlayan Gökhan Mete, 1966'da Ulvi Uraz Tiyatrosu'nda oynadı, 1974 yılında da Şehir Tiyatroları kadrosuna geçti. Bu kurumdan emekli olan sanatçı, aynı zamanda bir sinema ve dizi film oyuncusudur.

    Rol aldığı bazı oyunlar


    Aile Şerefi
    Kadınlar da Savaşı Yitirdi
    Ağrı Dağı Efsanesi

    Filmografisi


    Elveda Rumeli - 2007
    Ahh İstanbul - 2006
    Unutulmayanlar - 2006
    Gülizar - 2004
    Aşkımızda Ölüm Var]] - 2004
    Emanet - 2002
    Abdülhamit Düşerken - 2002
    Oyun - 2001
    Hesabım Bitmedi - 2000
    Mazlum - 2000
    Hayatım Roman - 2000
    Barbunya Nuri - 2000
    Hain Geceler - 1998
    Kaçıklık Diploması - 1998
    İlişkiler - 1997
    Kara Melek - 1996
    Çılgın Bediş - 1996
    Ver Elini Kayınço - 1995
    Babam Askerde - 1994
    Doktora Bak Doktora - 1994
    Dam Üstünde Saksağan - 1994
    Yaz Evi - 1993
    Geçmişe Açılan Pencere - 1991
    Yalnızlar - 1990
    Koltuk Belası - 1990
    Kaldırım Serçesi - 1989
    Şöhret Tutkusu - 1989
    Hünkarın Bir Günü - 1989
    Hayat Acıları - 1989
    Fotoğraflar - 1989
    Zengin Mutfağı - 1988
    72. Koğuş - 1987
    Su da Yanar - 1987
    Ateşböceği - 1987
    Kara Sevdalı Bulut - 1987
    Ateşten Günler - 1987
    Belene - 1987
    Menekşeler Mavidir - 1987
    Ziyaret - 1987
    Asılacak Kadın - 1986
    Alev Gibi - 1986
    Güneşe Köprü - 1986
    Duvardaki Kan - 1986
    Beyoğlu'nun Arka Sokakları - 1986
    Şalvar Davası - 1983
    Aile Kadını - 1983
    Kılıbık - 1983
    Talihli Amele - 1980
    Adak - 1979
    Yorgun Savaşçı - 1979
    Neşeli Günler - 1978
     

Bu Sayfayı Paylaş