Erkan Sever (Erkan Sever Kimdir? - Erkan Sever Hakkında)

'Tiyatro ve Skeçler' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Erkan Sever (Erkan Sever Kimdir? - Erkan Sever Hakkında) konusu [​IMG]


    Erkan Sever, (d. 11 Temmuz 1974, İzmir) tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen yardımcısı.


    Dokuz Eylül Üniversitesi, Tiyatro Oyunculuğu Bölümü'nden mezun olan sanatçı, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda 1994 - 1996 yılları arasında çalıştıktan sonra,1996 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi. Sanat çalışmalarını tiyatro ile sınırlandırmayan Sever, kamera karşısına geçerek, sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. Oyunculuğun dışında yönetmen yardımcılığı yapan Erkan Sever, halen Şehir Tiyatroları'nda çalışmakta, dizi filmlerde rol almaktadır.



    Rol aldığı bazı oyunlar


    Gelin ile Kaynana
    Suç ve Ceza
    Hasır Şapka
    Romeo ve Juliet
    Aydınlanma Ateşi
    Kuyruklu Yıldız Altında
    Maviydi Bisikletim
    Lüküs Hayat
    Küçük Nasrettin
    Haydi Marsa Gidelim
    Mephisto
    Marat de Sade
    Deli İbrahim
    Danseden Eşek
    Çıtırköy
    Size Öyle Geliyorsa Öyledir
    Yönetmen yardmcılığı yaptığı oyunlar


    Altıncı Kat
    Haydi Marsa Gidelim
    Münevverin Hasbihali
    Vasati Dört Kişi
    Kendi Gök Kubbemiz
    Filmografisi


    Daha Neler - 2006
    Ezo Gelin - 2006
    Ömer Seyfettin: Fon Sadristsyn Karısı ve Oğlu - 2005
    Ömer Seyfettin: And ve Kaşağı - 2005
    Ömer Seyfettin: Çanakkale'den Sonra - 2005
    Mühürlü Güller - 2003
    Cinlerle Periler - 2001
    Melekler Evi - 2000
    Örümcek - 1998
     

Bu Sayfayı Paylaş