Ece Uslu Kimdir - Ece Uslu Resimleri Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 15 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Ece Uslu Kimdir - Ece Uslu Resimleri Biyografisi konusu Ece Uslu kimdir - Ece Uslu hakkında - Ece Uslu resimleri - Ece Uslu biyografisi


    Ece Uslu (d. 9 Eylül 1974, İzmir), Türk aktris.

    9 Eylül 1974 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bale ve müzik sınavlarını denedi. Lise yıllarında iki sene boyunca Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na devam etti. 1988 yılında annesi ile İstanbul'a yerleşti. Türk Koleji, Eseniş ve Evrim kolejlerinde okul yıllarını geçirirken aynı zamanda Ferhan Şensoy Nöbetçi Tiyatrosu'nda bir sene boyunca oyuncu olarak çalıştı. Yine aynı dönemlerde Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına'na bağlı olarak beş sene boyunca fotomodellik ve reklam oyunculuğu yaptı.
    Filmografi

    * Son Ders: Aşk ve Üniversite (2008)
    * Elveda Derken(2007) - Lale
    * Sırça Köşk (2006) - Cahide Kutlu
    * Büyü (2004)
    * Aşkımızda Ölüm Var (2004) - Pervin
    * Zerda(2002) - Zerda
    * Bana Abi De (2002) - Zeynep
    * Benimle Evlenir Misin (2001)
    * Güle Güle (2000)
    * Kara Melek (1996) - Şule Saylan
    * Sahte Dünyalar (1995)
    * Yalancı (1994)
    * Sarı Tebessüm (1992)
    * Ah Gardaşım (1991)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

Bu Sayfayı Paylaş