Ebru Cündübeyoğlu Kimdir - Ebru Cündübeyoğlu Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_inci tarafından 21 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_inci

    Mavi_inci Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Ebru Cündübeyoğlu Kimdir - Ebru Cündübeyoğlu Biyografisi konusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir - Ebru Cündübeyoğlu Biyografisi -Ebru Cündübeyoğlu Hayatı

    [​IMG]

    Ebru Cündübeyoğlu 10 Eylül 1974 yılında Heilbronn, Almanya'da doğdu.
    Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan sanatçı, bazı özel tiyatrolarda görev yaptı. 1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deliyürek dizisindeki "Avukat Ayşegül" rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı.
    TRT ve özel televizyon kanallarında dizi filmlerde ve sinemada rol alan sanatçı, evli ve bir çocuk annesidir.

    Filmografi
    Kuzey Rüzgarı - 2007
    Şöhret Okulu - 2007
    Kuzey Rüzgarı - 2007
    Gizli Patron - 2006
    Omuz Omuza (dizi) - 2004
    Çınaraltı - 2003
    Koçum Benim - 2002
    Deli Yürek - 1999
    Gülüm - 1997
     

Bu Sayfayı Paylaş