Doğa Rutkay Aziz Kimdir ? - Doğa Rutkay Aziz Hayatı- Doğa Rutkay Aziz Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 11 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Doğa Rutkay Aziz Kimdir ? - Doğa Rutkay Aziz Hayatı- Doğa Rutkay Aziz Biyografisi konusu Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... )



    [​IMG]
    30 Kasım 1978 yılında doğdu. Tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz'in kızıdır. Özel tiyatrolarda "27 numara", "Terk", Averaj Takımı gibi oyunlarda rol alan Doğa Rutkay, Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı sunmuştur.
    Filmografisi
    1998 Çiçegi Büyütmek (TV Dizisi)
    2001 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
    2002 Pembe Patikler (TV Dizisi)
    2004 Şeytan Sofrası (TV Dizisi)
    2004 Halk Düşmanı (TV Dizisi)
    2005 Şans Kapıyı Kırınca
    2006 Gen
    2008 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
     

Bu Sayfayı Paylaş