DJ Bobo Kimdir - DJ Bobo Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 29 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    DJ Bobo Kimdir - DJ Bobo Biyografisi konusu DJ Bobo Kimdir - DJ Bobo Resimleri - DJ Bobo Biyografisi - DJ Bobo Hakkında



    DJ BoBo (Peter René Baumann, d. 5 Ocak 1968, Kölliken), İsviçreli Eurodance müzisyeni.Babası, İtalyan Luigi Cipiriano, annesi İsviçreli Ruth Baumann'dır.Eurovision 2007 Finlandiya / Helsinki'de İsviçre adına "Vampires Are Alive" adlı şarkı ile yarışmıştır.

    Diskografi

    Albümler

    * Dance with Me (1993)
    * There Is a Party (1994)
    * Just for You (1995)
    * World in Motion (1996)
    * Magic (1998)
    * The Ultimate Megamix '99 (1999)
    * Level 6 (1999)
    * Planet Colors (2001)
    * Celebration (2002)
    * Visions (2003)
    * Chihuahua (2003)
    * Live in Concert (2003)
    * Pirates of Dance (2005)
    * Greatest Hits (2006)
    * Vampires (2007)

    Singlelar

    * "I Love You" (1989)
    * "Ladies in the House" (1991)
    * "Let's Groove On" (1991)
    * "Somebody Dance with Me" (1992)
    * "Keep on Dancing" (1993)
    * "Take Control" (1994)
    * "Everybody" (1994)
    * "Let the Dream Come True" (1994)
    * "Love Is All Around" (1995)
    * "There Is a Party" (1995)
    * "Freedom" (1995)
    * "Love Is the Price" (1996)
    * "Pray" (1996)
    * "Respect Yourself" (1996)
    * "It's My Life" (1997)
    * "Shadows of the Night" (1997)
    * "Where Is Your Love" (1998)
    * "Around the World" (1998)
    * "Celebrate" (1998)
    * "Together" (1999)
    * "Lies" (1999)
    * "What a Feeling" (2001)
    * "Hard to Say I'm Sorry" (2001)
    * "Colors of Life" (2001)
    * "Celebration" (2002)
    * "I Believe" (2003)
    * "Chihuahua" (2003)
    * "Pirates of Dance" (2005)
    * "Amazing Life" (2005)
    * "Pura Pasion" (2005)
    * "Secrets of Love" (2006)
    * "Vampires Are Alive" (2007 - Eurovision)
     

Bu Sayfayı Paylaş