David Koepp Kimdir - David Koepp Bilgileri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 22 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    David Koepp Kimdir - David Koepp Bilgileri konusu David Koepp Kimdir - David Koepp Resimleri - David Koepp Biyografisi - David Koepp Hakkında




    David Koepp, (d. 6 Haziran 1963) ABD'li film senaristi ve yönetmeni.


    Hayatı

    Koepp, Pewaukee, Wisconsin'de doğdu. Annesi bir terapist, babası ise bir kaylay şirketinin çalışanıydı. Erkek kardeşlerinin adı Stephen Koepp ve Jeff Koepp'tir. Kız kardeşi adı da Cathy Maki'dir. Melissa Thomas ile evli. Kendisi film okulu UCLA'dan mezundur.
    Filmografi
    Senarist

    * Apartment Zero (1988)
    * Bad Influence (1990)
    * I Come In Peace (1990)
    * Toy Soldiers (1991)
    * Ölüm Kadına Yakışır (1992)
    * Jurassic Park (Uyarlama) (1993)
    * Carlito'nun Yolu (1993)
    * The Paper (1994)
    * The Shadow (1994)
    * Suspicious (1994)
    * Görevimiz Tehlike (1996)
    * The Trigger Effect (1996)
    * Siyah Giyen Adamlar (geçmiyor) (1997)
    * The Lost World: Jurassic Park (Uyarlama) (1997)
    * Yılan Gözler (1998)
    * Stir of Echoes (1999)
    * Panik Odası (2002)
    * Spider-Man (2002)
    * Gizli Pencere (2004)
    * Zathura (2005)
    * Dünyalar Savaşı (2005)
    * Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008)
    * Ghost Town (With John Kamps) (2008)
    * Sins of the Round Table (2008)
    * The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

    Yönetmen

    * Suspicious (1994)
    * The Trigger Effect (1996)
    * Stir of Echoes (1999)
    * Suspense (2003) (TV)
    * Secret Window (2004)
     

Bu Sayfayı Paylaş