Cansu Dere - Cansu Dere Kimdir? - Cansu Dere Hakkında

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda KaRDeLeN tarafından 22 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

  1. KaRDeLeN

    KaRDeLeN Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Cansu Dere - Cansu Dere Kimdir? - Cansu Dere Hakkında konusu [​IMG]

    Cansu Dere (d. 14 Ekim, 1980) Türk manken, sunucu, oyuncu.

    Ailesi Yunanistan göçmenidir. İlk ve orta ögrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve o yıldan itibaren profesyonel mankenlik yapıyor.

    Öğrenimine İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü nü bitirdi. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı.

    ITKIB'nin tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirdi. 2006 yılı itibariyle Sıla isimli dizide rol alıyor. Ayrıca Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte Son Osmanlı Yandım Ali adlı sinema filmini çekmiştir.

    2006 yılından beri komedyen Cem Yılmaz ile olan birlikteliğine 2009 kasımda son vermiştir.

    Filmografisi

    Ezel (2009) – Eyşan
    Kabuslar Evi: Takip (2006) – Esme
    Son Osmanlı Yandım Ali (2006) – Defne
    Sıla (2006) – Sıla
    Güz Yangını (2005) – Ceylan
    Metro Palas (2004) – Nazan
    Alacakaranlık (2003) – Irmak Bozoğlu
    Ezel (2009)-Eyşan


     

Bu Sayfayı Paylaş