Burak Altay Kimdir - Burak Altay Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 6 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Burak Altay Kimdir - Burak Altay Biyografisi konusu Burak Altay Kimdir, Burak Altay hayatı, Burak Altay biyografisi, Burak Altay hakkında bilgi


    25 Mayıs 1980 Rize doğumlu.

    Babasının mesleği dolayısıyla eğitimini çok farklı illerde tamamladı. 1996 yılında kazandığı D.E.Ü g.s.f Tiyatro bölümünden, Fiziksel Kusurların Birey Psikolojisine Etkileri başlıklı Lisans Tezi ile 2001 yılında mezun oldu. 2002 yılında Devlet Tiyatrolarını kazandı. Halen görevine Erzurum Devlet Tiyatrosu' nda devam etmekte.

    Filmografi

    - Limon Ağacı - 2008
    - Barda - 2007
    - Okul - 2004
    - Asmalı Konak - 2002
    - Kampüsistan - 2003
    - Hayat Bağları - 1999
    - Şöhret
     

Bu Sayfayı Paylaş