Bora Sivri Kimdir - Bora Sivri Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 5 Şubat 2011 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Bora Sivri Kimdir - Bora Sivri Biyografisi konusu Bora Sivri Kimdir - Bora Sivri Resimleri - Bora Sivri Biyografisi - Bora Sivri Hakkında



    Bora Sivri
    Doğum 1 Ocak 1965 (1965-01-01) (46 yaşında)
    Ankara, Türkiye
    Meslek(ler) tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, senarist
    Ulus Türkiye Bayrağı Türkiye

    Bora Sivri, (d. 1965), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, senarist.

    Sanat yaşamına önce Ankara'daki amatör tiyatro topluluklarında sahneye çıkarak başlayan Bora Sivri; profesyonel oyuncu olarak da çeşitli oluşumlar içinde yer aldı. İstanbul'a yerleşerek tiyatro dışında da sinema ve dizi filmlerle oyunculuğu sürdüren sanatçı, aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmakta, senaryo yazmaktadır.

    Crysis adlı video oyununda Prophet karakterini ve Pulp Fiction'da Samuel L. Jackson'ı türkçe olarak seslendirmiştir.
    Filmografisi

    * Kurtlar Vadisi Pusu - 2009
    * Başka Semtin Çocukları-2008
    * Güz Sancısı-2008
    * Ihlamurlar Altında - 2005
    * Kadirşinas - 2004
    * Sultan Makamı - 2003
    * Azad - 2002
    * İngiliz Kemal - 2001
    * Abuzer Kadayıf - 2000
    * Can Ayşecik - 2000
    * Dünyadan Sonra - 2000 (seslendirme)
    * Gülün Bittiği Yer - 1998
    * Ayşecik - 1998
    * Bizim Ev - 1995
     

Bu Sayfayı Paylaş