Barry Manilow Kimdir Biyografisi

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda DeMSaL tarafından 31 Mart 2010 tarihinde açılan konu

  1. DeMSaL

    DeMSaL Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Barry Manilow Kimdir Biyografisi konusu Barry Manilow - Barry Manilow Kimdir - Barry Manilow Resimleri - Barry Manilow Biyografisi - Barry Manilow Hakkında



    Barry Manilow, (d. 17 Temmuz 1943) ABD'li söz yazarı, müzisyen ve şarkıcı. Özellikle "I Write the Songs", "Mandy", "Weekend in New England" ve "Copacabana" gibi eserleriyle tanınır. Sanatçı günümüze kadar yetmiş altı milyonun üzerinde bir albüm ve tekli satışı elde etmiştir. Sanatçı, 1970'ler boyunca sürekli olarak hit şarkılar yayınlamıştır.

    [​IMG]

    Sanatçı hakkında

    Sanatçı, üç kez Amerikan Müzik Ödülü kazandığı gibi, dünya çapında sayısız farklı ödülün de sahibi olmuştur. Sanatçının müzik dünyasındaki destekçileri arasında Frank Sinatra ve Bob Dylan gibi isimler bulunmaktadır. Ayrıca Manilow, Bette Midler, Dionne Warwick ve Rosemary Clooney gibi ünlü isimlerin yapımcılığını da yapmaktadır. Barry Manilow, Şubat 2005'ten beri Las Vegas'taki Hilton otelinin sahibidir ve bu mekandaki uçuk gösterileriyle tanınmaktadır.

    Diskografi

    Barry Manilow
    Barry Manilow II – 1974
    Barry Manilow I – 1975
    Tryin' to Get the Feeling – 1975
    This One's for You – 1976
    Even Now – 1978
    One Voice – 1979
    Barry – 1980
    If I Should Love Again – 1981
    Here Comes the Night – 1982
    2:00 AM Paradise Cafe – 1984
    Copacabana: Soundtrack – 1985
    Manilow – 1985
    Barry Manilow ESPECIAL – 1985
    Grandes Exitos En Españhol – 1986
    Swing Street – 1987
    Barry Manilow – 1989
    Eolia/Love Songs – 1990
    Because It's Christmas – 1990
    Showstoppers – 1991
    Copacabana: London Cast Recording – 1994
    Singin' with the Big Bands – 1994
    From Manilow To Mexico – 1995
    Summer of '78 – 1996
    Manilow Talks – 1998
    Manilow Sings Sinatra – 1998
    Here at the Mayflower – 2001
    A Christmas Gift of Love – 2002
    Scores – 2004
    The Greatest Songs of the 50's – 2006
    The Greatest Songs of the 60's – 2006
    The Greatest Songs of the 70's – 2007
     

Bu Sayfayı Paylaş