Bahar Öztan Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Bahar Öztan Kimdir? konusu Bahar Öztan (Bahar Öztan Kimdir? - Bahar Öztan Hakkında)
    [​IMG]

    Bahar Öztan (d. 1952) Sinema oyuncusu.
    1972'de Mahkum filmiyle sanat hayatına başlayan Bahar Öztan, bir mimar ile evlenerek Bodrum'a yerleşmiş ve bir kreş açarak işletmeye başlamıştır. Uzun süre sinemaya ara verdikten sonra 2007'de yine bir filmde rol almıştır.

    Filmografisi

    • Görgüsüzler - 2008
    • Aşk Kapıyı Çalınca - 2007
    • Yalvarış - 2000
    • Günbatımı - 1991
    • Kiralık Anne - 1990
    • Sonsuz Kaçış - 1990
    • Sabahın İlk Işıkları - 1989
    • Serseri Aşıklar - 1989
    • Yarın Bir Başka Gündür - 1989
    • Hedef - 1989
    • Serçeler Göç Etmez - 1988
    • Kıbrıs'ta Vuruşanlar - 1988
    • Sapık Kadın - 1988
    • Severek Öldüler - 1987
    • Gençlik Yılları - 1987
    • Vahşiler - 1987
    • Umutların Ötesi - 1987
    • Babamız Eğleniyor - 1987
    • Kaderim - 1987
    • Mazideki Kadın - 1986
    • Sevdan Öldürdü Beni - 1986
    • Ağlama - 1986
    • Ava Giden Avlanır - 1986
    • Hasretim - 1986
    • Manyak - 1986
    • Namus Sözü - 1986
    • Mahkum - 1985
    • Bu Ne Sevgi - 1985
    • Melek Yüzlüm - 1985
    • Bin Defa Ölürüm - 1985
    • Domdom Kurşunu - 1985
    • Fakir Milyoner - 1985
    • Kaplanlar - 1985
    • Son Darbe - 1985
    • Kanun Adamı - 1985
    • Darbe - 1984
    • Ortadirek Şaban - 1984
    • Deli Fişek - 1984
    • Futboliye - 1983
    • Bedel - 1983
    • Dostlar Sağolsun - 1983
    • Aptal Kahraman - 1983
    • Gül Ağacı - 1983
    • İkimiz de Sevdik - 1983
    • Yıldızlar da Kayar - 1983
    • Küçük Ağa - 1983
    • Ağlayan Gülmedi mi? - 1982
    • Bizim Mahalle - 1982
    • Dört Yanım Cehennem - 1982
    • Sevenler Ölmez - 1982
    • Doktor Civanım - 1982
    • Kırmızı Kelebek - 1982
    • Kanlı Nigar - 1981
    • Şaşkın Milyoner - 1980
    • Sönmüş Ocak - 1980
    • Çırılçıplak - 1977
    • Aşk Dediğin Laftır - 1976
     

Bu Sayfayı Paylaş