Ayça Bingöl Kimdir - Ayça Bingöl Resimleri

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda SeLeN tarafından 5 Ekim 2010 tarihinde açılan konu

  1. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Sponsorlu Bağlantılar
    Ayça Bingöl Kimdir - Ayça Bingöl Resimleri konusu Ayça Bingöl Kimdir - Ayça Bingöl Resimleri - Ayça Bingöl Biyografisi - Ayça Bingöl Hakkında



    Ayça Bingöl (d.1975, İstanbul) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

    1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı. 1998 - 2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora'da oynadı. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde oynadı ve seslendirme sanatçılığı yaptı. Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulundu. 2007/2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyun ile Duru Tiyatro topluluğuna katılmıştır. 2008/2009 sezonunda ayrıca Tiyatro Stüdyosu'nda Nehrin Solgun Yüzü adlı oyunda da rol almaktadır.

    6.Tiyatro Tiyatro Ödülleri: Yılın Kadın Oyuncusu - Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008 Afife Tiyatro Ödülleri: Yılın en başarılı kadın oyuncusu -Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008 Sadri Alışık Ödülleri: Yılın en iyi kadın tiyatro oyuncusu - Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008 16. Çırağan Lions Ödülleri : Yılın en iyi kadın oyuncusu - Nehrin Solgun Yüzü - Tiyatro Stüdyosu 2009

    Rol aldığı tiyatro oyunları
    Şölen
    Nehrin Solgun Yüzü
    Bana Bir Picasso Gerek
    Paramparça
    Tıpkı Sen Tıpkı Ben
    Klakson, Borazan ve Bırtlar
    Bugün Git Yarın Gel
    Yukarıda Biri mi Var
    Zafer Madalyası
    Olacak Şey Değil
    Kare As
    Oyun Karıştı

    Filmografisi
    Samanyolu - 2009 - Evsed
    Melekler ve Kumarbazlar - 2009
    Sonsuz - 2009 - Aylin
    Küçük Kadınlar- 2009
    İki Aile - 2008 - Füsun
    Bıçak Sırtı - 2007
    Hayat Kavgam - 2007
    Bez Bebek - 2007 - Rüya
    Tramvay - 2006 - Seval
    Taşların Sırrı - 2006 - Gülergül
    Yadigar - 2004 - Sedef
    Anne Babamla Evlensene - 2002
    Gözlük - 2000
    Evdeki Yabancı - 2000 - İpek Erez
    Sır Dosyası - 1999


    Ayça Bingöl Resimleri:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. SeLeN

    SeLeN Site Yetkilisi Editör

    Ayça Bingöl Fotoğrafları



    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş