Aslı Tandoğan Kimdir?

'Sanatçı Tanıtımları' forumunda Mavi_Sema tarafından 25 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Aslı Tandoğan Kimdir? konusu ]
    Aslı Tandoğan (Aslı Tandoğan Kimdir? - Aslı Tandoğan Hakkında)
    Aslı Tandoğan


    [​IMG]

    Aslı Tandoğan (d 2 Nisan 1979) Türk oyuncu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. 2007 yılında "Kabadayı" adlı sinema filminde rol aldı.

    Filmografi

    • Gülüm (2002)
    • Kurşun Yarası (2003)
    • Çınaraltı (2003)
    • Sınırlı Aşk (2003)
    • Büyük Umutlar (2004)
    • Aşka Sürgün (2005)
    • 29-30 (2006)
    • Ahh İstanbul (2006)
    • Kabadayı (2007)
    • Dudaktan Kalbe (2007)

    [​IMG]
     

Bu Sayfayı Paylaş