Alpay Kemal Atalan (Alpay Kemal Atalan Kimdir? - Alpay Kemal Atalan Hakkında)

'Biyografi & Otobiyografi' forumunda Mavi_Sema tarafından 27 Mart 2010 tarihinde açılan konu

  1. Mavi_Sema

    Mavi_Sema Özel Üye

    Sponsorlu Bağlantılar
    Alpay Kemal Atalan (Alpay Kemal Atalan Kimdir? - Alpay Kemal Atalan Hakkında) konusu Alpay Kemal Atalan

    [​IMG]
    Alpay Kemal Atalan (d. 9 Ocak 1978 - Ereğli) Orta öğrenimini Ankara TED Koleji'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi, Tiyatro (Oyunculuk) bölümünde okudu. 2008 yılında Tülin Şen ile hayatını birleştirmiştir. Alpay Kemal Atalan'ın ilk deneyimi 2002 yılında Yarım Elma adlı dizide başladı. Sonra 2007 yılında Genco adlı dizide Genco karakterinde oynamaya başladı.

    Filmografi
    • Cümbür Cemaat Aile - 2010
    • Yarım Elma - 2002
    • Avrupa Yakası - 2004
    • Ah Be İstanbul - 2004
    • Bütün Çocuklarım - 2004
    • Körfez Ateşi - 2005
    • 29-30 - 2006
    • Genco - 2007
    • Mutluluk - 2007
    • Bez Bebek - 2009
    • Ay Işığı - 2008
    • Bir Fincan Kahve - 2009
     

Bu Sayfayı Paylaş